1.כשרוצים לפתוח שחקן עם שם שכבר תפוס, ההודעה היא בגיבריש כזה, וזה אמור להיות בכלל באנגלית..
2.למה קוראים לסרבר CzF? תשנו אותו ל ForceMU בכל המקומות(לא רק בבחירת שרת, למשל: ב Potion Girl, בשורה שרצה למטה(רשום שם א האתר אינטרנט שלהם, תחליפו אותו בכתובת שלכם - את הטקסט תשאירו אותו דבר) ועוד ועוד..).
3.כל פעם שנכנסים למפה(לא משנה איזה) אי אפשר ללכת לשנייה, וגם אם הולכים זה מחזיר אותך אחורה ורק אז אפשר ללכת רגיל.
4.יש כמה שגיאות כתיב בשרת ובאתר
אם אתם רוצים אני יכול לתת לכם רשימה של זה אחר כך.
5.יש 2 ארנה בתפריט מפות(אחת למעלה ואחת למטה).
6.המון אנשים מתלוננים על בעיות בקליינט - תסדרו אותו פעם אחת ולתמיד(כולל הפאץ). או שפשוט תעלו קליינט משלכם..
7.לוקח זמן עד שהפרטים שאיתם נרשמים נקלטים בשרת - תגבירו את המהירות -_-
8.התחברות לאתר לא עובדת, אבל התחברות לאתר דרך הלאנצר כן עובדת 0_0
9.כשמשתגרים ל CryWolf השחקן נתקע ונשאר מחובר, תסדרו את זה
10.נכון כל פעם שמשתגרים למפה אחרת רשום ->Welcome toLorencia אז תעשו רווח בן ה to לבין Lorencia
11.תשנו את הכנפיים רמה 2 לכנפיים רמה 2 הצהובות(כמו בישראל) - יותר יפה, הרבה בעד.. ואל תוסיפו חפצים חדשים =]
12.תוסיפו ספוטים!! בקושי עולים רמות :/
13.תוסיפו נשקים עם סקיל לחנות של הביקי, ותדאגו לחנויות של הדמויות האחרות.
18.בשיגור לטרקן 1 וטרקן 2 זה רושם "Welcome to Tarcan" זה אמור להיות "Welcome to Tarkan", אם אתם לא יכולים לשנות את זה, אז תשנו את זה בתפריט מפות מ Tarkan ל Tarcan (כולל 1 ו-2).
14.תוסיפו הרבה הגנות וזה(למקרה שאין לכם)..
15.באתר בצד ימין, כל הצד הזה ריק.. אין בו צורך תמחקו אותו.
16.כשנכנסים לשרת רשום "Wellcome To ForceMU - Easy Server" זה אמור להיות "Welcome To ForceMU - Easy Server"
17.בעמוד הראשי באתר רשום
" Welcome to ForceMU
אמיו סרבר ,משחק תפקידים מהמצלחים בעולם ,עכשיו בישראל
בעברית מלאה ועוד הרבה הפתעות שתמצאו בתוך המשחק.
הורדת המשחק | הרשמה למשחק | פורום | החשבון שלי | קאסל סייג |
בלוד קאסטל | כאוס קסטל | חנות | דירוג שחקנים | דירוג גילדות "
זה אמור להיות
"Welcome to ForceMU
אמיו, משחק תפקידים מהמצליחים בעולם, עכשיו בישראל
בעברית מלאה ועוד הרבה הפתעות שתמצאו בתוך המשחק.
הורדת המשחק | הרשמה למשחק | פורום | החשבון שלי | קאסל סייג |
בלוד קאסטל | כאוס קסטל | חנות | דירוג שחקנים | דירוג גילדות "
ותפעילו את הקישורים
מקבלים על זה פרס או משהו? כי רשמתי פה מלא ואני זוכר שאמרתם על זה משהו באשכול חיפוש הטסטרים.. =]